27 Shtator, 2015

MBESHTETJE TE EMIGRANTEVE

Prej 25-27.09.2015 ekipet mobile të Kryqit të kuq të Republikës së Maqedonisë sigurojnë mbështetje të emigrantëve në vendkalimin kufitare Gjevgjeli. dhe në Tabanovc Ndihma e pare i u është dhënë 2184 personave dhe eshte bere shpërndarjen e ndihmave humanitare të përbërë nga 10 848 shishe ujit të pijshëm, 6 pako me mjete higjienike, 112 pako me produkte ushqimore, senduic donacion nga Prokredit banka, 54 pako me biskota, 100 pampersa per foshnja, 24 pako me qumesht per bebe, 6 kavanosa me ushqim per bebe ,135 mushama per shi, 527 batanje dhe 59 persona jane transportuar ne spital.

abbeeb

< kthehu mbrapa