1 Tetor, 2015

MBESHTETJE TE EMIGRANTEVE

Мe 30.09.2015 ekipet mobile të Kryqit të kuq të Republikës së Maqedonisë sigurojnë mbështetje të emigrantëve në vendkalimin kufitare Gjevgjeli. dhe në Tabanovc Ndihma e pare i u është dhënë 812 personave dhe eshte bere shpërndarjen e ndihmave humanitare të përbërë nga 2872 shishe ujit të pijshëm, 41 pako me mjete higjienike, 590 pako me produkte ushqimore, 100 pako me biskota, 29 pako me pampersa per foshnja, 14 seta per ndihme te pare, 25 seta per bebe, 238 batanje dhe 3 persona jane transportuar ne spital.

invalid2

< kthehu mbrapa