30 Shtator, 2015

MBESHTETJE TE EMIGRANTEVE

Мe 29.09.2015 ekipet mobile të Kryqit të kuq të Republikës së Maqedonisë sigurojnë mbështetje të emigrantëve në vendkalimin kufitare Gjevgjeli. dhe në Tabanovc Ndihma e pare i u është dhënë 938 personave dhe eshte bere shpërndarjen e ndihmave humanitare të përbërë nga 4266 shishe ujit të pijshëm, 60 pako me mjete higjienike, 650 pako me produkte ushqimore, 3 pako me biskota, 9 pako me pampersa per foshnja, 13 seta per ndihme te pare, 377 batanje dhe 3 persona jane transportuar ne spital.

za na web bebe

< kthehu mbrapa