Кои сме ние

ПОМОШ НА МИГРАНТИТЕ

На 29.10.2015 мобилните тимови на Црвениот крст на Република Македонија обезбедува поддршка на мигрантите на граничните премини кај...>>


ПОМОШ И ПОДДРШКА И ЗА НАЈМАЛИТЕ

На граничниот премин кај Табановце пристигна мало бебе на возраст од само 5 дена со инфекција на увото...>>


Хуманитарна помош од австриски Црвен Крст

На 05.08.2015 година (среда), во 10.30 часот, (пред магацинскиот простор на Црвениот крст на РМ во Момин Поток),...>>


8-МИ МАЈ -СВЕТСКИ ДЕН НА ЦРВЕН КРСТ И ЦРВЕНА ПОЛУМЕСЕЧИНА

Црвениот крст на Република Македонија на 8-ми Мај 2014 година во Дом на АРМ го одбележa Светскиот ден...>>


< врати се назад