2 Tetor, 2015

MBESHTETJE TE EMIGRANTEVE

Мe 01.10.2015 ekipet mobile të Kryqit të kuq të Republikës së Maqedonisë sigurojnë mbështetje të emigrantëve në vendkalimin kufitare Gjevgjeli. dhe në Tabanovc Ndihma e pare i u është dhënë 1287 personave dhe eshte bere shpërndarjen e ndihmave humanitare të përbërë nga 7466 shishe ujit të pijshëm, 16 pako me mjete higjienike, 351 pako me produkte ushqimore, 37 pako me biskota, 24 pako me pampersa per foshnja, 2 seta per ndihme te pare, 21 seta per bebe, 293 batanje dhe 4 tenda

< kthehu mbrapa