7 Tetor, 2015

MBESHTETJE TE EMIGRANTEVE

Мe 06.10.2015 ekipet mobile të Kryqit të kuq të Republikës së Maqedonisë sigurojnë mbështetje të emigrantëve në vendkalimin kufitare Gjevgjeli. dhe në Tabanovc Ndihma e pare i u është dhënë 866 personave dhe eshte bere shpërndarjen e ndihmave humanitare të përbërë nga 3977 shishe ujit të pijshëm, 14 pako me mjete higjienike, 6 pako me biskota, 151 batanje, 14 pako per ndihme te pare dhe 8 persona jane transportuar ne spital.

< kthehu mbrapa