9 Tetor, 2015

MBESHTETJE TE EMIGRANTEVE

Мe 08.10.2015 ekipet mobile të Kryqit të kuq të Republikës së Maqedonisë sigurojnë mbështetje të emigrantëve në vendkalimin kufitare Gjevgjeli. dhe në Tabanovc Ndihma e pare i u është dhënë 1228 personave dhe eshte bere shpërndarjen e ndihmave humanitare të përbërë nga 5400 shishe ujit të pijshëm, 4 pako me mjete higjienike, 47 pako me biskota, 209 batanje, 21 pako per ndihme te pare, 7 pako qumesht per foshnja,3 pampersa per foshnja, 8 shishe per foshnja, 21 seta per foshnja, 1 persona еshte transportuar ne spital dhe11 persona jane trasportuar prej Kamen 59 deri tek Vinojug.

< kthehu mbrapa