13 Tetor, 2015

MBESHTETJE TE EMIGRANTEVE

Prej 08-12.10.2015 ekipet mobile të Kryqit të kuq të Republikës së Maqedonisë sigurojnë mbështetje të emigrantëve në vendkalimin kufitare Gjevgjeli. dhe në Tabanovc Ndihma e pare i u është dhënë 4056  personave , dhe eshte bere shpërndarjen e ndihmave humanitare të përbërë nga 11 912   shishe ujit të pijshëm, 388 pako me produkte ushqimore, 1173 batanije,59 pako me biskota, 24 seta per foshnja, 139 qumeshte me cokolade, 2 tenda, 70 pako me rusk,20 pako me qymesht per foshnja, 2 shishe per foshnja, 42 pale pampers per foshnja, 5 pampersa per te moshuar dhe 17 persona jane trasportuar deri ne spital.

< kthehu mbrapa