14 Tetor, 2015

MBESHTETJE TE EMIGRANTEVE

Më 13.10.2015 ekipet mobile të Kryqit të kuq të Republikës së Maqedonisë sigurojnë mbështetje të emigrantëve në vendkalimin kufitare Gjevgjeli dhe në Tabanovc Ndihma e pare i u është dhënë 1454 personave , dhe eshte bere shpërndarjen e ndihmave humanitare të përbërë nga 379 shishe ujit të pijshëm, 264 pako me produkte ushqimore, 20 me biskota, 11 pako per foshnja, 5 pako me qumesht per femije, 103 pako qumesht me cokolade,19 pampersa per fosnja, 7 pampera per te moshuar,5 pako me ndihme te pare, 778 batanije dhe 2 persona jane trasportuar ne spital.

fvdv

< kthehu mbrapa