15 Tetor, 2015

MBESHTETJE TE EMIGRANTEVE

Më 14.10.2015 ekipet mobile të Kryqit të kuq të Republikës së Maqedonisë sigurojnë mbështetje të emigrantëve në vendkalimin kufitare Gjevgjeli dhe në Tabanovc Ndihma e pare i u është dhënë 1448 personave , dhe eshte bere shpërndarjen e ndihmave humanitare të përbërë nga 210 shishe ujit të pijshëm, 130 pako me produkte ushqimore, 19 pako me mjete higjienike, 9 me biskota, 6 pako me qumesht per femije, 134 pako qumesht me cokolade,5 pako pampersa per fosnja, 4 seta per foshnje, 10 pako me ndihme te pare, 407 batanije, 60 thase per fjetje dhe 52 pako rusk.

agfdgfdg

< kthehu mbrapa