16 Tetor, 2015

MBESHTETJE TE EMIGRANTEVE

Më 15.10.2015 ekipet mobile të Kryqit të kuq të Republikës së Maqedonisë sigurojnë mbështetje të emigrantëve në vendkalimin kufitare Gjevgjeli dhe në Tabanovc Ndihma e pare i u është dhënë 848 personave , dhe eshte bere shpërndarjen e ndihmave humanitare të përbërë nga 2814 shishe ujit të pijshëm, 124 pako me produkte ushqimore, 9 pako me mjete higjienike, 26 me biskota, 7 pako me qumesht per femije, 101 pako qumesht me cokolade,49 pako pampersa per fosnja, 22 seta per foshnje, 224 batanije dhe 11 persona jane trasportuiar ne spital.

< kthehu mbrapa