20 Tetor, 2015

MBESHTETJE TE EMIGRANTEVE

Më 19.10.2015 ekipet mobile të Kryqit të kuq të Republikës së Maqedonisë sigurojnë mbështetje të emigrantëve në vendkalimin kufitare Gjevgjeli dhe në Tabanovc Ndihma e pare i u është dhënë 1126 personave , dhe eshte bere shpërndarjen e ndihmave humanitare të përbërë nga 4214 shishe ujit të pijshëm, 36 pako me produkte ushqimore, 16 pako me mjete higjienike, 21 pako me biskota, 13 pako me qumesht per femije, 14 shishe per foshnja, 103 pako qumesht me cokolade,17 seta per foshnje, 161 batanije dhe 1 persona eshte trasportuiar ne spital a 7 te tjera nga Kamen 59 deri me Vinojug.

< kthehu mbrapa