21 Tetor, 2015

MBESHTETJE TE EMIGRANTEVE

Më 20.10.2015 ekipet mobile të Kryqit të kuq të Republikës së Maqedonisë sigurojnë mbështetje të emigrantëve në vendkalimin kufitare Gjevgjeli dhe në Tabanovc Ndihma e pare i u është dhënë 1751 personave , dhe eshte bere shpërndarjen e ndihmave humanitare të përbërë nga 2079 shishe ujit të pijshëm, 66 pako me produkte ushqimore, 312 mini pako me produkte ushqimore 12 pako me mjete higjienike, 58 pako me biskota, 13 pako me qumesht per femije, 20 pako qumesht me cokolade,14 pampersa per fosnja, 14 seta per foshnje, 103 batanije, 4 tenda, 495 mantila per shi dhe 1 person eshte transportuat nga Kamen 59 deri ne Vinojug.

< kthehu mbrapa