27 Tetor, 2015

MBESHTETJE TE EMIGRANTEVE

Më 26.10.2015 ekipet mobile të Kryqit të kuq të Republikës së Maqedonisë sigurojnë mbështetje të emigrantëve në vendkalimin kufitare Gjevgjeli dhe në Tabanovc Ndihma e pare i u është dhënë 1145 personave , dhe eshte bere shpërndarjen e ndihmave humanitare të përbërë nga 1600 shishe ujit të pijshëm, 333 pako me produkte ushqimore, 150 senuic donacion nga Prokredit banka, 8 pako me mjete higjienike, 6 pako me biskota, 4 pako me qumesht per femije, 25 pako qumesht me cokolade,8 seta per foshnje, 2 pako per ndihme te pare, 12 pampersa per foshnja, 507 batanije dhe 3 persona eshte trasportuiar ne spital.

< kthehu mbrapa