28 Tetor, 2015

MBESHTETJE TE EMIGRANTEVE

Më 27.10.2015 ekipet mobile të Kryqit të kuq të Republikës së Maqedonisë sigurojnë mbështetje të emigrantëve në vendkalimin kufitare Gjevgjeli dhe në Tabanovc Ndihma e pare i u është dhënë 1439 personave , dhe eshte bere shpërndarjen e ndihmave humanitare të përbërë nga 1773 shishe ujit të pijshëm, 518 pako me produkte ushqimore, 13 pako me mjete higjienike, 9 pako me biskota, 4 pako me qumesht per femije, 254 pako qumesht me cokolade, 11 seta per foshnje, 5 pako me pampersa per foshnja, 22 thase per fjetje, 85 mini pako me ushqim energjik, 432 batanije dhe 14 persona jane trasportuar ne spital.

< kthehu mbrapa