29 Tetor, 2015

MBESHTETJE TE EMIGRANTEVE

Më 28.10.2015 ekipet mobile të Kryqit të kuq të Republikës së Maqedonisë sigurojnë mbështetje të emigrantëve në vendkalimin kufitare Gjevgjeli dhe në Tabanovc Ndihma e pare i u është dhënë 1498 personave , dhe eshte bere shpërndarjen e ndihmave humanitare të përbërë nga 2346 shishe ujit të pijshëm, 517 pako me produkte ushqimore, 67 pako me mjete higjienike, 13 pako me biskota, 5 pako me qumesht per femije, 209 pako qumesht me cokolade, 23 seta per foshnje, 22 thase per fjetje, 60 mini pako me ushqim energjik, 6 mantila per shi, 490 batanije dhe 11 persona jane trasportuar ne spital.

< kthehu mbrapa