13 Shtator, 2015

MBESHTETJE TE EMIGRANTEVE

Prej 10-13.09.2015 ekipet mobile të Kryqit të kuq të Republikës së Maqedonisë sigurojnë mbështetje të emigrantëve në vendkalimin kufitare Gjevgjeli. dhe në Tabanovc Ndihma e pare i u është dhënë 4403 personave , dhe eshte bere shpërndarjen e ndihmave humanitare të përbërë nga 2560 shishe ujit të pijshëm, 107 pako me mjete higjienike, 20 seta per ndihme te pare, 484 pako me produkte ushqimore, 45 pako per foshnja dhe qumesht per femije dhe 663 batanije.

DSC_0081

< kthehu mbrapa