30 Tetor, 2015

MBESHTETJE TE EMIGRANTEVE

Më 28.10.2015 ekipet mobile të Kryqit të kuq të Republikës së Maqedonisë sigurojnë mbështetje të emigrantëve në vendkalimin kufitare Gjevgjeli dhe në Tabanovc Ndihma e pare i u është dhënë 797 personave , dhe eshte bere shpërndarjen e ndihmave humanitare të përbërë nga 1910 shishe ujit të pijshëm, 1014 pako me produkte ushqimore, 131 pako me mjete higjienike,10 pako me biskota, 10 pako me ndihme te pare, 9 pako me qumesht per femije, 536 pako qumesht me cokolade, 19 seta per foshnje, 45 lamba, 115 batanije dhe 4 persona jane trasportuar ne spital.

< kthehu mbrapa