2 Nëntor, 2015

MBESHTETJE TE EMIGRANTEVE

Më 01.11..2015 ekipet mobile të Kryqit të kuq të Republikës së Maqedonisë sigurojnë mbështetje të emigrantëve në vendkalimin kufitare Gjevgjeli dhe në Tabanovc Ndihma e pare i u është dhënë 3664 personave , dhe eshte bere shpërndarjen e ndihmave humanitare të përbërë nga 5181 shishe ujit të pijshëm, 656 pako me produkte ushqimore, 27 pako me mjete higjienike, 32 pako me biskota, 39 pako me qumesht per femije, 481pako qumesht me cokolade, 74 seta per foshnje, 1013 batanije dhe 37 persona jane trasportuar ne spital.

< kthehu mbrapa