6 Nëntor, 2015

MBESHTETJE TE EMIGRANTEVE

Më 05.11.2015 ekipet mobile të Kryqit të kuq të Republikës së Maqedonisë sigurojnë mbështetje të emigrantëve në vendkalimin kufitare Gjevgjeli dhe në Tabanovc Ndihma e pare i u është dhënë 519 personave , dhe eshte bere shpërndarjen e ndihmave humanitare të përbërë nga 165 shishe ujit të pijshëm, 5 pako me produkte ushqimore, 5 pako me mjete higjienike, 5 pampersa per foshnja, 31 pako qumesht me cokolade dhe 80 batanije

< kthehu mbrapa