9 Nëntor, 2015

MBESHTETJE TE EMIGRANTEVE

05-08.11.2015 ekipet mobile të Kryqit të kuq të Republikës së Maqedonisë sigurojnë mbështetje të emigrantëve në vendkalimin kufitare Gjevgjeli dhe në Tabanovc Ndihma e pare i u është dhënë 1852 personave , dhe eshte bere shpërndarjen e ndihmave humanitare të përbërë nga 3718 shishe ujit të pijshëm, 502 pako me produkte ushqimore, 18 pako me mjete higjienike, 44 pampersa per foshnja, 283 pako qumesht me cokolade, 27 seta per foshnja, 29 pako me biskota, 11 pako me qumesht per foshnja, 20 cope faluleta te lagura,7 thase per fetje, 30 lamba mobile,126 baterija,108 pale corape dhe 982 batanije.

< kthehu mbrapa