11 Nëntor, 2015

MBESHTETJE TE EMIGRANTEVE

10.11.2015 ekipet mobile të Kryqit të kuq të Republikës së Maqedonisë sigurojnë mbështetje të emigrantëve në vendkalimin kufitare Gjevgjeli dhe në Tabanovc Ndihma e pare i u është dhënë 1437 personave , dhe eshte bere shpërndarjen e ndihmave humanitare të përbërë nga 3824 shishe ujit të pijshëm, 448 pako me produkte ushqimore, 200 senduica donacion nga Prokredit banka, 18 pako me mjete higjienike, 5 pako me pampersa per foshnja, 31 seta per foshnja, 43 pako me biskota, 12 pako me qumesht per foshnja, 36 lamba mobile,102 baterija,24 pale corape dhe 3 persona jane transportuar ne spital.

< kthehu mbrapa