12 Nëntor, 2015

MBESHTETJE TE EMIGRANTEVE

11.11.2015 ekipet mobile të Kryqit të kuq të Republikës së Maqedonisë sigurojnë mbështetje të emigrantëve në vendkalimin kufitare Gjevgjeli dhe në Tabanovc Ndihma e pare i u është dhënë 914 personave , dhe eshte bere shpërndarjen e ndihmave humanitare të përbërë nga 2260 shishe ujit të pijshëm, 253 pako me produkte ushqimore, 200 senduica donacion nga Prokredit banka, 15 pako me mjete higjienike, 13 pampersa per foshnja, 18 seta per foshnja, 67 pako me biskota, 7 pako me qumesht per foshnja, 6 pako faculeta te lagura, 96 copa qumesht me cokolade, 715 baterija, 6 pale corape dhe 4 persona jane transportuar ne spital.

< kthehu mbrapa