16 Nëntor, 2015

MBESHTETJE TE EMIGRANTEVE

Prej 13 deri -15.11.2015 ekipet mobile të Kryqit të kuq të Republikës së Maqedonisë sigurojnë mbështetje të emigrantëve në vendkalimin kufitare Gjevgjeli dhe në Tabanovc Ndihma e pare i u është dhënë 2415 personave dhe eshte bere shpërndarjen e ndihmave humanitare të përbërë nga 3860 shishe ujit të pijshëm, 483 pako me produkte ushqimore, 43 pako me mjete higjienike, 101 pampersa per foshnja, 55 pako per foshnja, 25 pako me biskota, 8 pako me qumesht per foshnja, 57 pako faculeta te lagura, 418 copa qumesht me cokolade, 22 shishe per foshnja, 704 baterija, 150 pale corape, 7 thase per fetje dhe 23 persona jane transportuar.

< kthehu mbrapa