17 Nëntor, 2015

MBESHTETJE TE EMIGRANTEVE

Ме 16.11.2015 ekipet mobile të Kryqit të kuq të Republikës së Maqedonisë sigurojnë mbështetje të emigrantëve në vendkalimin kufitare Gjevgjeli dhe në Tabanovc. Ndihma e pare i u është dhënë 901 personave dhe eshte bere shpërndarjen e ndihmave humanitare të përbërë nga 1056 shishe ujit të pijshëm, 288 pako me produkte ushqimore, ushqim energjik, 27 pako me mjete higjienike, 11 pampersa per foshnja, 21 pako me biskota, 4 pako me qumesht per foshnja, 57 pako faculeta te lagura, 418 copa qumesht me cokolade, 384 batanije, 24 pale corape, dhe 13 persona jane transferuar ne spital.

< kthehu mbrapa