18 Nëntor, 2015

MBESHTETJE TE EMIGRANTEVE

Ме 17.11.2015 ekipet mobile të Kryqit të kuq të Republikës së Maqedonisë sigurojnë mbështetje të emigrantëve në vendkalimin kufitare Gjevgjeli dhe në Tabanovc. Ndihma e pare i u është dhënë 887 personave dhe eshte bere shpërndarjen e ndihmave humanitare të përbërë nga 659 shishe ujit të pijshëm, 266 pako me produkte ushqimore, ushqim energjik, 25 pako me mjete higjienike, 5 pampersa per foshnja, 19 pako me biskota, 7 seta per foshnja, 36 pako faculeta te lagura, 128 copa qumesht me cokolade, 17 shishe per foshnjs, 244 batanije dhe 1 person eshte transportuar.

< kthehu mbrapa