20 Nëntor, 2015

MBESHTETJE TE EMIGRANTEVE

Ме 18.11.2015 ekipet mobile të Kryqit të kuq të Republikës së Maqedonisë sigurojnë mbështetje të emigrantëve në vendkalimin kufitare Gjevgjeli dhe në Tabanovc. Ndihma e pare i u është dhënë 1328 personave dhe eshte bere shpërndarjen e ndihmave humanitare të përbërë nga 550 shishe ujit të pijshëm, 9 pako me produkte ushqimore, ushqim energjik, 42 pako me mjete higjienike, 13 pampersa per foshnja, 15 pako me biskota, 25 seta per foshnja,6 pale corapa, 4 tenda, 49 copa qumesht me cokolade dhe 439 batanije.

< kthehu mbrapa