14 Shtator, 2015

MBESHTETJE TE EMIGRANTEVE

Më 14.09.2015 ekipet mobile të Kryqit të kuq të Republikës së Maqedonisë sigurojnë mbështetje të emigrantëve në vendkalimin kufitare Gjevgjeli. dhe në Tabanovc Ndihma e pare i u është dhënë 547 personave , dhe eshte bere shpërndarjen e ndihmave humanitare të përbërë nga 2180 shishe ujit të pijshëm, 42 pako me mjete higjienike, 113 pako me produkte ushqimore,120 senduic,200 biskota, 9 pako per foshnja dhe qumesht per femije, 240 batanije dhe 9 sete per ndihme te pare.

pomos na

< kthehu mbrapa