20 Nëntor, 2015

MBESHTETJE TE EMIGRANTEVE

Ме 19.11.2015 ekipet mobile të Kryqit të kuq të Republikës së Maqedonisë sigurojnë mbështetje të emigrantëve në vendkalimin kufitare Gjevgjeli dhe në Tabanovc.Ndihma e pare i u është dhënë 1144 personave dhe eshte bere shpërndarjen e ndihmave humanitare të përbërë nga 876 shishe ujit të pijshëm, 197 pako me produkte ushqimore, 29 pako me mjete higjienike, 18 pampersa per foshnja, 5 pako me qumesht per foshnja, 35 copa qumesht me cokolade,211 thase per fjetje dhe 717 batanije.

< kthehu mbrapa