24 Nëntor, 2015

MBESHTETJE TE EMIGRANTEVE

Ме 24.11.2015 ekipet mobile të Kryqit të kuq të Republikës së Maqedonisë sigurojnë mbështetje të emigrantëve në vendkalimin kufitare Gjevgjeli dhe në Tabanovc. Ndihma e pare i u është dhënë 419 personave dhe eshte bere shpërndarjen e ndihmave humanitare të përbërë nga 434 shishe ujit të pijshëm, 135 pako me produkte ushqimore, ushqim energjik, 9 pako me mjete higjienike, 4 pako me biskota, 79 seta per foshnja, 81 copa qumesht me cokolade, 4 shishe per foshnjа, 490 batanije, 9 pako me qumesht per foshnja, 13 thase per fjetje dhe 22 pale corape.

< kthehu mbrapa