15 Shtator, 2015

MBESHTETJE TE EMIGRANTEVE

Më 15.09.2015 ekipet mobile të Kryqit të kuq të Republikës së Maqedonisë sigurojnë mbështetje të emigrantëve në vendkalimin kufitare Gjevgjeli. dhe në Tabanovc Ndihma e pare i u është dhënë 1181 personave , dhe eshte bere shpërndarjen e ndihmave humanitare të përbërë nga 3076 shishe ujit të pijshëm, 19 pako me mjete higjienike, 76 pako me produkte ushqimore,53 pako me biskota, 153 pako per foshnja dhe qumesht per femije, 192 batanije dhe 1 karoce invalidore.

za migranti

< kthehu mbrapa