16 Shtator, 2015

MBESHTETJE TE EMIGRANTEVE

Më 16.09.2015 ekipet mobile të Kryqit të kuq të Republikës së Maqedonisë sigurojnë mbështetje të emigrantëve në vendkalimin kufitare Gjevgjeli. dhe në Tabanovc Ndihma e pare i u është dhënë 689 personave dhe ne 4200 persona eshte bere asistimi mjeksore. Poashtu e eshte bere shpërndarjen e ndihmave humanitare të përbërë nga 1834 shishe ujit të pijshëm, 12 pako me mjete higjienike, 169 pako me produkte ushqimore, 75 pako per foshnja dhe qumesht per femije, 20 batanije dhe 9 seta per ndihme te pare.

pomos na migs

< kthehu mbrapa