17 Shtator, 2015

MBESHTETJE TE EMIGRANTEVE

Më 17.09.2015 ekipet mobile të Kryqit të kuq të Republikës së Maqedonisë sigurojnë mbështetje të emigrantëve në vendkalimin kufitare Gjevgjeli. dhe në Tabanovc Ndihma e pare i u është dhënë 545 personave dhe ne 3230 persona eshte bere asistimi mjeksore. Poashtu e eshte bere shpërndarjen e ndihmave humanitare të përbërë nga 2637 shishe ujit të pijshëm, 19 pako me mjete higjienike, 40 pako me produkte ushqimore, 80 pako per foshnja dhe qumesht per femije, 44 batanije dhe 7 seta per ndihme te pare.

Untitled

< kthehu mbrapa