19 Shtator, 2015

MBESHTETJE TE EMIGRANTEVE

Më 19.09.2015 ekipet mobile të Kryqit të kuq të Republikës së Maqedonisë sigurojnë mbështetje të emigrantëve në vendkalimin kufitare Gjevgjeli. dhe në Tabanovc Ndihma e pare i u është dhënë 745 personave dhe ne 5550 persona eshte bere asistimi mjeksore. Poashtu e eshte bere shpërndarjen e ndihmave humanitare të përbërë nga 4154 shishe ujit të pijshëm, 33 pako me mjete higjienike, 370 pako me produkte ushqimore, 43 pako me biskota, 24 pako per foshnja dhe qumesht per femije, 70 batanije, 9 seta per ndihme te pare dhe nje karoce invalidore.

pomoc

< kthehu mbrapa