20 Shtator, 2015

MBESHTETJE TE EMIGRANTEVE

Më 20.09.2015 ekipet mobile të Kryqit të kuq të Republikës së Maqedonisë sigurojnë mbështetje të emigrantëve në vendkalimin kufitare Gjevgjeli. dhe në Tabanovc Ndihma e pare i u është dhënë 1160 personave dhe ne 6070 persona eshte bere asistimi mjeksore. Poashtu e eshte bere shpërndarjen e ndihmave humanitare të përbërë nga 5050 shishe ujit të pijshëm, 48 pako me mjete higjienike, 56 pako me produkte ushqimore, 43 pako me biskota, 24 ampersa per foshnja, 12 kavanosa ushqim per femije, 18 pako me qumesht dhe 54 batanije.

pomig

< kthehu mbrapa