9 Shtator, 2015

MBESHTETJE TE EMIGRANTEVE

Më 09.09.2015 ekipet mobile të Kryqit të kuq të Republikës së Maqedonisë sigurojnë mbështetje të emigrantëve në vendkalimin kufitare Gjevgjeli. dhe në Tabanovc Ndihma e pare i u është dhënë 1008 personave , dhe eshte bere shpërndarjen e ndihmave humanitare të përbërë nga 2160 shishe ujit të pijshëm, 45 pako me mjete higjienike, 127 pako me produkte ushqimore, 20 pako per foshnja dhe qumesht per femije dhe 16 batanije.

migs

< kthehu mbrapa