24 Qershor, 2022

Mbledhja e Këshillit të Delegatëve

Mbledhja e Këshillit të Delegatëve po mbahet nga data 22 deri më 23 qershor 2022 në Gjenevë të Zvicrës. Në prani të delegatëve nga gjithsej 189 shoqata kombëtare, Federata Ndërkombëtare e Shoqatave të Kryqit të Kuq dhe Gjysmëhënës së Kuqe dhe Komitetit Ndërkombëtar, është duke u zhvilluar një diskutim për të adresuar nevojat dhe dobësitë globale dhe lokale, si dhe diskutime mbi llogaridhënien, transparencën, unitetin dhe qëndrueshmërinë Lëvizja. Nga Kryqi i Kuq i RMV-së në mbledhjen e Këshillit të Delegatëve marrin pjesë Prof. d-r Romell Velev kryetari i Kryqit të Kuq të RMV-së dhe Vlladimir Vukeliq bashkëpunëtor për bashkëpunim ndërkomëtarë dhe zhvillim.

< kthehu mbrapa