20 Prill, 2023

ME FAT FITËR BAJRAMI

Sot kur mbaron muaji i bekuar i Ramazanit, dëshirojm që në emër të Kryqit të Kuq të RMV t’ua urojm ditën më të bekuar në kalendarin Islam, Festën e Fitër Bajramit, duke dëshiruar lumturi festive në të gjitha familjet muslimane. 

Në shpirtin e kësaj feste të madhe t’i kultivojmë kulturat dhe traditat, në mënyrë reciproke të ndihmohemi dhe të arrijmë suksese në mirëkuptim, tolerancë dhe avansimin shpirtëror dhe të gjithë të kemi jetë të qetë dhe të lumtur.

< kthehu mbrapa