април 20, 2023

ЧЕСТИТ РАМАЗАН БАЈРАМ

Денес кога завршува светиот месец Рамазан, од името на Црвениот крст на Република Северна Македонија сакаме да Ви го честитаме највозвишениот ден во исламскиот календар, празникот Рамазан Бајрам, посакувајќи празнична радост во сите муслимански семејства.

Во духот на овој голем празник, да ги негуваме културите и традициите, взаемно да си помагаме и да постигнуваме успеси во слога, толеранција и духовен напредок и сите заедно да имаме спокоен и среќен живот.

< врати се назад