9 Prill, 2024

ME FAT FITER BAJRAMIN

Kryqi i Kuq i Republikës së Maqedonisë së Veriut uron të gjithë vullnetarëve dhe qytetarëtve të fesë islame festën e madhe myslimane Fiter Bajramin.

Në këtë ditë, le të kujtojmë kuptimin e harmonisë dhe bashkimit, mirëkuptimit dhe mirësisë së ndërsjellë dhe t’i urojmë njëri-tjetrit shëndet të mirë, gëzim, lumturi dhe mirëqenie.

Qoftë e bekuar festa e shenjtë e Fiter Bajramit!

< kthehu mbrapa