април 9, 2024

ЧЕСТИТ РАМАЗАН БАЈРАМ

Црвен крст на Република Северна Македонија, им го честита големиот муслимански празник Рамазан Бајрам, на сите волонтери и граѓани од исламска вероисповед.

На овој ден да се потсетиме на значењето на слогата и заедништвото, меѓусебното разбирање и добрината, и да си посакаме добро здравје, радост, среќа и благосостојба.

Нека Ви е честит светиот празник Рамазан Бајрам!

< врати се назад