30 Tetor, 2013

MENDONI EDHE PER NE

По повод 16 октомври – Ден на гладта, Kлубот на млади при Црвен крст Валандово заедно со учениците од ПУ „Гоце Делчев“ – Пирава, организираше собирна акција на храна. Собраната храна беше поделена на деца со социјално загрозени семејства

< kthehu mbrapa