Новости од ООЦК

Прва помош за сите! Апликација за прва помош за мобилни телефони

Апликацијата за прва помош за мобилни телефони (IOS и Android) е -лесна за употреба, бесплатна и достапна за...>>


ОСТЕОПОРОЗАТА И КАКО ДА СЕ ЗАШТИТИМЕ ОД ПОСЛЕДИЦИТЕ

Во рамките на здравствено превентивните активности на Црвен крст Битола на 22-10 во 18.00 часот, во просториите на...>>


ПОМИСЛЕТЕ И НА НАС

По повод 16 октомври – Ден на гладта, Kлубот на млади при Црвен крст Валандово заедно со учениците...>>


НЕДЕЛА НА БРОБА ПРОТИВ ШЕЌЕРНА БОЛЕСТ

Црвен крст на град Скопје и оваа година се вклучи во обележувањето на Неделата на борба против шекерна...>>


< врати се назад