29 Qershor, 2018

Ndihma e dhënë nga kompanija Vitalia

Kompanija Vitalia ka donuar 4 ton nga produktet e tyre Kryqit të kuq të Republikës së Maqedonisë për të realizuar qëllime humanitare, me çka edhe njëherë e ka konfirmuar pozitën e saj si një kompani e përgjegjshme e cila është e dedikuar ndaj aktiviteteve të cilat kanë një domethënie të madhe në shoqëri. Me këtë donacion të rëndësishëm, përveç që janë siguruar mijëra vakte për qytetarët e kategorive të rrezikuara, është ngritur edhe vetëdija për sferat në të cilat një kompani mund të jetë humane, dhe ne shpresojmë se edhe kompanitë e tjera të ushqimit do ta ndjekin shembullin e njejtë. Në i shprehim një falemnderim shumë të madh Vitalias për mbështetjen e dhënë për t’i kënaqur nevojat e këtyre qytetarëve.   

< kthehu mbrapa