12 Shkurt, 2016

Ndihma humanitare nga Shtetet e Bashkuara për emigrantët dhe refugjatët

Dorëzimi i ndihmave humanitare nga Ambasada Amerikane dedikuar per trajtimin e sfidave humanitare emigrantëve dhe refugjatëve.

< kthehu mbrapa