9 Gusht, 2021

Ndihmë aty ku ka nevojë më shumë

Kryqi i Kuq i RMV përmes një ekipi mobil të organizatës komunale të Kryqit të Kuq Kriva Pallankë, bëri një vlerësim të terrenit dhe shpërndau ndihma humanitare (pako ushqimore, higjienë, batanije dhe ujë) për familjet e kapluara nga zjarri në fshatin Radibush dhe f.. Otoshnicë, Komuna e Rankovcës.

< kthehu mbrapa