август 8, 2021

Помош каде е најпотребно

Црвен крст на РСМ преку мобилна екипа на општинската организација на Црвен крст Крива Паланка, направи проценка на терен и дистрибуираше хуманитарна помош (пакети со храна, хигиена , ќебиња и вода) за опожарени семејства во с. Радибуш и с. Отошница, Општина Ранковце.

< врати се назад