14 Tetor, 2015

NDIHMË DHE PËRKRAHJE EDE PËR MË TË VEGJLIT

Në kalimin kufitar në Tabanocarriti foshnjë e vogël në moshë prej vetëm 5 ditë me infeksion në vesh dhe ftohje. Foshnjën dhe prindërit e saj i priti Sandra Ignjatovska mjeke në ekipin mobil të Kryqit të kuq të Republikës së Maqedonisë. Foshnjës iu dha ndihma mjekësore, dhe për të kujdesej ekipi mobil derisa nëna pushonte dhe u përgatitën për destinacionin tjetër. Kryqi i kuq u përkujdes për pelena, thithëse, qumësht, pika për veshë dhe hundë dhe për gjthëçka që i nevojitej.

sadfnm

< kthehu mbrapa