7 Shtator, 2015

NDIHMË HUMANITARE DHE MJEKSORE PËR EMIGRANTËT

Më 07.09.2015 deri më ora 17:00 ekipet mobile të Kryqit të kuq të Republikës së Maqedonisë sigurojnë mbështetje të emigrantëve në vendkalimin kufitare Gjevgjeli. dhe në Tabanovc Ndihma e pare i u është dhënë 2114 personave , dhe eshte bere shpërndarjen e ndihmave humanitare të përbërë nga 3624 shishe të ujit të pijshëm, 61 pako me mjete higjienike, 239 pako me produkte ushqimore, 6 pako per foshnja, 55 kutija qumesht per femije dhe 11 pako me ndihme të parë.

pomos

< kthehu mbrapa