4 Shtator, 2015

NDIHMË HUMANITARE DHE MJEKSORE PËR EMIGRANTËT

Më 04.09.2015 deri më ora 17:00 ekipet mobile të Kryqit të kuq të Republikës së Maqedonisë sigurojnë mbështetje të emigrantëve në vendkalimin kufitare Gjevgjeli. dhe në Tabanovc Ndihma e pare i u është dhënë 637 personave , dhe eshte bere shpërndarjen e ndihmave humanitare të përbërë nga 1624 shishe të ujit të pijshëm, 67 pako me mjete higjienike, 52 pako me produkte ushqimore, 25 pako per foshnja dhe qumesht per femije.

slik

< kthehu mbrapa